SOCOM: Special Forces'un Çıkış Videosu

Oyunda Move desteği de bulunuyor
21.04.2011 20:30 Alkan Adakaner


      Zıpper Interactive'in Playstation 3'e özel olarak geliştirdiği TPS oyunu SOCOM: Special Forces'ın (Socom 4) çıkış videosu yayınlandı. Dün Avrupa'da piyasaya çıkan oyun taktik bazlı bir aksiyon oyunu. 
 
    Cullen Gray adlı özel birliklerin liderini yönettiğimiz oyunda 5 kişilik bir ekibimiz bulunuyor. 1 Amerikalı, 1 İngiliz ve iki de Güney Koreli askerden oluşan takımımız ile GüneyDoğu Asya'daki Naga adlı devrimci bir örgüte karşı savaşacağız. 6 gün sürecek oyunda iki ana senaryo ilerleyişi olacağı söyleniyor.

      TPS severler tarafından beğenileceğini düşündüğümüz oyun Playstation Move desteğine de sahip olacak. Şu ana kadar yayınlanan videolarda Move'u başarılı bir şekilde kullandığını gördüğümüz Socom: Special Forces'ın yeni videosunu aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SOCOM: Special Forces Platformlar: PS3 Geliştirici: Zipper Interactive Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 20 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 1 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 3 Saat önce A Quiet Place: The Road Ahead'in İlk Hikaye Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler