Scream 5 Onaylandı, David Arquette Geri Dönüyor

19.05.2020 13:22 Özgür Eroğlu

 
İlk filmi 1996 yılında, dördüncü ve son filmi 2011 yılında yayınlanan gerilim korku türündeki Scream serisinin beşinci filmi onaylandı. 
 
Scream serisinin yeni filmi, seriyi yeniden başlatacak yani bir reboot olacak. Yeni filmde, daha önceki filmlerde de oynamış olan David Arquette, Dewey Riley rolüyle bu filmde de bulunacak.
 
Matthew Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett'in yönetmenliğini yapacağı filmin senaryosunu ise James Vanderbilt  ve Guy Busick yazacak.David Arquette'nin açıklamasına göre yeni filmde eski seriden başka karakterler de göreceğiz, ayrıca seriye yeni oyuncular da eklenecek.
 
Film ile ilgili başka bir detay ne yazık ki bilinmiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 1 Saat önce Elden Ring İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Değişti? 2 Saat önce Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro'ya Geldi 3 Saat önce PlayStation Oyunlarına Dev Zam: Yerel Fiyatlandırma Kaldırıldı (Video) 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler