Sherlock Holmes'un Kickstarter'ı Başarısız Oldu

01.05.2012 12:32 Gökhan Yılmaz

 
     Sherlock Holmes Consulting Detective Adventure Mysteries ismindeki oyun Kickstarter ile oyuncularından destek alarak piyasaya sürülecek bir macera oyunuydu fakat gerçekleşemedi. Oyun için hedef gösterilen 55.000$'lık bağış kampanyası 559 kişinin desteği ile 17.430$'da kaldı ve süresi dolarak iptal edildi.
 
     Oyunda bulunacak dokuz dava olacaktı ve oyuncular çeşitli araçlar kullanarak Sherlock ile Watson'ı yöneteceklerdi. Oyunun belki de First Person ve Third Person olmaması fazla ilgi çekmemesinde rol oynamış olabilir çünkü olaylara çok dışarıdan müdahale edecektiniz. Yani daha çok bir menajerlik oyunu oynarmışcasına menüler arasında gidip gelecektiniz.
 
     Oyunun Kickstarter sayfası ve ayrıntıları
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 23 Dk önce Deadly Demo, 5-22 Ekim Tarihleri ??Arasında PC'de Mevcut Olacak 1 Saat önce PlayStation Yepyeni State of Play Sunumuna Ev Sahipliği Yapabilir 1 Saat önce EA FC 25'te Gol Müzikleri Yer Alacak 2 Saat önce Ballad of Antara'dan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler