Shift 2'nin Geliştiricisinin Yeni Projesi Yok

Shift 2'nin ilk oyun kadar başarılı olması bekleniyor
26.03.2011 08:18 Alkan Adakaner


     Need for Speed: Shift ile başarılı bir performans sergileyen ve bu ay sonunda piyasaya çıkan Shift 2'de de aynı başarıyı yakalamasını beklediğimiz Slightly Mad Studios'un hazırda bir projesinin olmadığı açıklandı.
 
     Firma yetkilileri daha önce adını açıklayamacakları bir yayıncı ile yeni bir proje ile ilgili görüştüklerini, ama bu projenin daha sonra aniden iptal olduğunu açıkladılar. Bunun sonucunda firmadan bazı elemanlar işten çıkarılmış.
 
       Şu an geliştiricinin gelecekte nasıl bir oyun üzerinde çalışacağı belirsiz, ama Slightly Mad Studios'ta işler biraz karışık, çünkü Ian Bell ve firmanın kurucularından Andy Garton sosyal oyun yapmak için Gamagio adlı bir stüdyo kurdular. Önemli isimlerin ayrılması umarızm Slightly Mad'i zayıflatmaz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Shift 2 Unleashed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 2 Saat önce Elden Ring İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Değişti? 3 Saat önce Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro'ya Geldi 4 Saat önce PlayStation Oyunlarına Dev Zam: Yerel Fiyatlandırma Kaldırıldı (Video) 5 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler