Şirinler 2 Çıkışını Yaptı

23.07.2013 13:06 Ersin Kılıç


     Peyo olarakta bilinen Belçikalı çizer Pierre Culliford'un popüler serisi Şirinler ikinci macerası ile sinemalarda boy göstermeye hazırlanıyor. Ubisoft ise uzun bir süre önce duyurduğu ve sessizce gelişimi süren oyunu aynı anda piyasaya sürüyor.
 
      The Smurfs 2 video oyunu 6 farklı ortamda geçen 30’dan fazla bölüme sahip. Oyuncular filmde rol alan, aralarında Şakacı Şirin, Şirine ve Gözlüklü Şirin’in de bulunduğu dokuz Şirin’den (dördü başlangıçta, beşi açılabilir) birini seçerek Paris ve Büyülü orman gibi mekanlara gidebilecek. 

     20'den fazla bölüme sahip olan Şirinler 2'nin en büyük özelliği ise şüphesiz 4 kişilik co-op deneyimi sunması. Kamara açıları ve özellikleri ile Mario oyunlarını andıran Şirinler 2'nin daha çok küçük yaştaki oyunculara hitap ettiğini de söylemek lazım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Smurfs 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: 21 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 5 Dk önce A Quiet Place: The Road Ahead'in İlk Hikaye Fragmanı Yayınlandı 7 Dk önce Uzay Temalı Strateji Oyunu Ixion PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler