Son Zamanların En Rezil PC Portu: Marvel: Ultimate Alliance 1&2

27.07.2016 17:13 Gazali Çetinkaya

  
   Bildiğiniz üzere San Diego Comic-Con esnasında duyurusu yapılan Marvel: Ultimate Alliance 1&2 26 Temmuz itibarıyla PlayStation 4 ve PC için çıkış yaptı.
 
  Çıkmasına çıktı ancak özellikle Steam kullanıcıları PC üzerinde epey bir işkence çekiyor olacak ki kullanıcı incelemeleri oldukça kötü yönde. Oranlara baktığımız zaman ilk oyunun 51 inceleme sonucunda sadece %25 olumlu yorum aldığını görüyoruz. İkinci oyun ise 37 inceleme sonucunda %10 olumlu yorum alabilmiş.
 
   Yorumlara baktığımız zaman ise Xbox 360 ve Xbox One kontrolcüsü ile oyunu denemek isteyenlerin oyunu oynayamaması, kontrollerin bozuk olması, birçok hatanın bulunması ve bunların üstüne her biri için 40 dolar, bundle için 60 dolar isteyen bir oyun olması hatta bu fiyata DLC'lerin de dahil olmaması haklı olarak büyük eleştirilere sebep olmuş. Ek olarak bir inceleme sahibi Arkham Knight'ın bile bu kadar batırmadığını belirtmiş.
 
   Eğer oyunu PC veya PlayStation 4 üzerinde deneyen arkadaşlar yorum atarsa oyunu alıp almama konusunda kararsız kalanlar için haber dışında da bir fikir verecektir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel: Ultimate Alliance 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Brighter Minds Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 26 Dk önce GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 2 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 3 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 4 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler