SotC ve ICO HD PS3 İçin Onaylandı

15.09.2010 09:25 Alkan Adakaner


 
    Uzun zamandan beri ICO ve Shadow of the Colossus'un HD sürümlerinin Playstation 3 için hazırlandığı yönündeki söylentiler devam ediyordu. Sonunda beklenen oldu ve Famitsu'nun duyurusu ile oyunların PS3'te görmemiz kesinleşti.
 
     Japonya'nın en büyük oyun dergisinin haberinde çok az ayrıntıya yer verilse de ICO ve Shadow of the Colossus'un ayrı ayrı listelenmesi dikkat çekiyor. Belki de bu oyunlar Japonya'da bundle olarak satılmayacak. Halbuki uzun zamandır bu oyunlar birlikte satılacağı söyleniyordu ki Batı'da böyle satılması çok yüksek bir ihtimal.
 
      Şu an herhangi bir çıkış tarihi verilmeyen oyunları serinin 3. oyunu The Last Guardian öncesinde oynayacağımıza eminim.
 
     Güncelleme: The Last Guardian'ın yeni görüntülerinin yanı sıra, ICO ve Shadow of the Colossus'un pek net olmasa da ilk görüntülerini aşağıda görebilirsiniz.
 
kaynak 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic ve Risen Geliştiricisi Piranha Bytes'ın Kapatıldığı Bildirildi 3 Saat önce Paper Ghost Stories: Third Eye Open Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Like A Dragon Serisinin Yeni Oyununun Yolda Olduğu Bildirildi 4 Saat önce Disney, Mobil Platform İçin Pixel RPG Adlı Oyunu Duyurdu 5 Saat önce Gran Turismo 7'nin Bir Sonraki Güncellemesi Altı Yeni Arabayı Getiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler