Söylenti: Assassin's Creed III Paris'te Geçiyor

06.04.2011 15:33 Gökhan Yılmaz

     Assassin's Creed III söylentileri internette yayılmaya devam ediyor. Etrafta dolaşan resimlere bakılırsa Desmond'un bir sonraki durağı Paris olacak.
 
     Vhqh.net'in söylediğine göre ilk Assassin's Creed III resimleri, içeriden bir bağlantı sayesinde bu siteye sızdırılmış. Diğer bir görüş ise resmin Deviantart'tan alındığı ve yetenekli bir hayran tarafından hazırlandığı yönünde. Şimdilik hangisinin doğru olduğunu bilmiyoruz fakat bu sene yeni bir Assassin's Creed oyunu çıkacağı kesin. Ubisoft'un patronu Yves Guillemot, daha fazla detayın Mayıs ayında geleceğini söylemişti.
 
     Aşağıdaki resimlerden ilki yukarıda konusu geçen ve sızdırıldığı söylenen görüntü. Diğer ikisi ise yine internette dolanan ve büyük ihtimalle hayran yapımı olan görseller.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 85 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 5 Dk önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 1 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 2 Saat önce MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler