Söylenti: Xbox 720 Çift APU Kullanıyor

04.04.2013 12:56 Talha Aynacı


 
  Playstation 4 kendini göstermeden önce etrafta pek çok dedikodu yer almış ve bu dedikoduların bazılarının gerçeğe dönüştüğünü görmüştük.

  Benzer şekilde yeni nesil Xbox adına da söylentiler gelmeye devam ediyor. Daha önce Xbox 720'nin 8 çekirdekli CPU ve 8 GB RAM'e sahip olacağını sızdıran ve eski bir Ubisoft çalışanı olduğu belirtilen şahıs şimdi de yenilenen yapımcı kitlerinde Xbox 720'nin çift APU kullandığını idda etti. Aynı kişi daha önce yayınladığımız bir haberdeXbox kontrolcüsünün rengini "zebra gibi" diye yorumlamıştı. İşte isimsiz köstebeğimizin yeni nesi Xbox yapımcı kitleri hakkında aktardığı detaylar:

"Geçtiğimiz cuma Durango'nun ilk partisi,  beyaz devasa bir kasada, yeni oyun kontrolcüsüyle elimize ulaştı. Hem kasa hem de kontrolcü zebra tarzı çizgilere sahip. Ancak en önemli şey, beta kiti çift APU'ya sahip."

  Bakalım bu söylentiler ne kadar doğru çıkacak? Tüm cevaplar olası bir Microsoft duyurusunda saklı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Dk önce Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler