Spirit Hunter: Death Mark II 2024 Şubat'a Ertelendi

25.08.2023 17:20 Umut Tandoğan

 
 
Aksys Games, Spirit Hunter: Death Mark II'nin batı sürümünü daha önce planlanan 2023 çıkış penceresinden Şubat 2024 sonuna kadar ertelediğini duyurdu. Ayrıca PlayStation 4 sürümünün yerine PlayStation 5 sürümünün çıkarıldığını duyurdu. Artık batıda piyasaya sürüldüğünde PlayStation 5, Switch ve PC için Steam üzerinden satışa sunulacak.
 
Spirit Hunter: Death Mark II'yi Aksys Games Online Store'dan satın alan kullanıcılar, 14 parçadan oluşan özel bir orijinal film müziği CD'si alacaklar. Daha önce PlayStation 4 sürümü için ön sipariş veren kullanıcılar, ön siparişlerini PlayStation 5 veya Switch sürümüne değiştirmek isteyip istemediklerini soran bir e-posta alacak.
 
Spirit Hunter: Death Mark II'de Kazuo Yashiki, Konoehara Akademisi'ndeki doğaüstü olayları araştırmak için H Şehrine geri döndü. Serinin önceki oyunlarında olduğu gibi, geliştiriciler sürükleyici ve incelikli bir terör hikayesi yaratmak için Japon mitlerinden ve folklorundan yararlandılar. Bazı eski yüzler, Yashiki'ye görevinde yardım etmek için geri dönüyor ve 2 boyutlu yan kaydırma modu, yerleri keşfetmenin yeni bir yolunu sunuyor.
 
Spirit Hunter: Death Mark II ilk olarak 1 Aralık 2022'de Japonya'da PlayStation 4 ve Switch için çıktı.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 3 Saat önce VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 3 Saat önce Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 4 Saat önce League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 5 Saat önce Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler