Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast PS4 ve Switch için Çıktı

24.09.2019 09:40 Gazali Çetinkaya

 
Raven Software tarafından geliştirilen ve Mart 2002'de çıkış yapan birinci/üçüncü şahıs aksiyon oyunu Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast bugün itibarıyla PlayStation 4 ve Switch'e geldi.

PlayStation Store'da 44,00 TL ve Nintendo eShop'ta $9.99 fiyattan satışta.

Oyunun mağaza üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Kyle Katarn'ın klasik macerası, ilk defa PlayStation 4 / Nintendo Switch'te! Modernleştirilmiş kontroller ve kupalar ile efsanevi tek oyunculu destanı deneyimle.
 
- Yeni Cumhuriyet ajanı Kyle Katarn olarak, galaksiye yayılan yeni bir kötülükle savaşmak için Işın Kılıcını ve Gücün tam kuvvetini kullan.
 
- Disruptor tüfek, termal patlatıcılar, tuzak mayınları ve Wookiee lazer yayı da dahil olmak üzere 13 silah arasında seçim yap.
 
- 24 tek oyunculu görev, dört destansı elebaşı savaşı ve unutulmaz bir barda yeteneklerini sına.

 
Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy de 2020'nin başlarında PlayStation 4 ve Switch için çıkacak. 

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 6 Dk önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 8 Dk önce Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 32 Dk önce Deadly Demo, 5-22 Ekim Tarihleri ??Arasında PC'de Mevcut Olacak 1 Saat önce PlayStation Yepyeni State of Play Sunumuna Ev Sahipliği Yapabilir 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler