Steam Trading Cards Tam Sürüme Geçiyor

24.06.2013 16:50 Gökhan Yılmaz

 
     Valve'den gelen açıklamaya göre bir süredir devam eden Steam'in Trading Cards betası 26 Haziran'da sonlanıyor ve son sürüme geçiyor. Şu ana kadar betaya katılıp da kart toplamış olan oyuncuların kartları kaybolmayacak ve dahil olan tüm özellikleriyle birlikte Trading Cards herkese açılacak.
 
     Trading Cards, Steam hesabınızdaki oyunlarınızı oynarken o oyunla ilgili kartlar düşürüp desteleri tamamlamaya çalıştığınız bir uygulama. Kartları topladıkça ve takas ettikçe desteleri tamamlayarak kendinize Steam'in bir başka özelliği olan Badge'lardan (Rozet) yapabiliyorsunuz. Ayrıca XP kazanıp Steam hesabınızın seviyesini yükseltebiliyorsunuz. Peki tüm bunlar ne işe yarıyor diye soracak olursanız; ekstra eğlence ve bazı ek özellikler diye yanıtlayabiliriz.
 
     Daha yüksek seviyeli hesaplar Avatar'larında bunu gösterebiliyor, takas edilemez özel avantajlar kazanabiliyor (Özel profil sayfası, arkadaş listesi sınırını genişletebilme vb).
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Grup Aşaması Tamamlandı! 08 Temmuz Cities Skylines 2'nin Konsol Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 08 Temmuz Rogue Company Oyunundan Dr. Disrespect Kozmetikleri Kaldırıldı 08 Temmuz The First Descendant, Destiny 2 Simgelerini Taklit Etmekle Suçlanıyor 08 Temmuz Gothic ve Risen Geliştiricisi Piranha Bytes'ın Kapatıldığı Bildirildi 08 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler