TES V: Skyrim Collector's Edition Duyuruldu

05.08.2011 22:48 Alkan Adakaner


 
     The Elder Scrolls V: Skyrim'i deliler gibi bekleyen milyonlarca oyuncu var. 11 Kasım'da çok büyük bir maceraya adım atacağız. Ne de olsa The Elder Scrolls özel bir seridir ve bu özel serinin de çok özel bir sürümü satışa çıkacak.
 
     Bethesda oyunun The Elder Scrolls V: Skyrim Collector's Edition'ı duyurdu ve içeriği hakkında bilgi verdi. Açıklamalara göre bu sürümün içinde 30 cm'lik bir ejderha figürü, 200 sayfalık sanatsal çalışma kitabı, bezden bir harita ve tabi ki oyunun kendisi bulunacak.
 
     Bu sürümü eminim almak isteyeceksiniz, ama bunun için 150 dolar ödemenizin gerekeceğini de belirtmek isterim. O nedenle almadan önce iyi düşünmelisiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake İncelemeleri 4 Ekim'de Yayınlanacak 25 Dk önce BLAST Premier: Fall Final 2024 Şampiyonu G2 Esports Oldu! 28 Dk önce League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Play-In Etabı Tamamlandı 1 Saat önce Dead Rising 2'nin Yeniden Düzenlenmiş Sürümü Gelebilir 1 Saat önce Until Dawn Remake'in Playstation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler