Take Two, Las Vegas'a Ofis Açıyor

02.11.2012 10:35 Alkan Adakaner


     Take Two oyun dünyasının en sevilen yayıncıları arasında bulunuyor. Firma, yayınladığı son derece kaliteli oyunlar nedeniyle çok sayıda oyun devinin de satın almak istediği bir isim oldu. Bünyesinde Rockstar Games'i de barındıran Take Two büyümeye de devam ediyor.
 
     Ortaya çıkan bazı dökümanlara göre Take Two, Las Vegas'ta 600.000 dolar yatırımla 150 kişiye iş imkanı sağlayacak bir ofis açmayı planlıyor.  Take Two'nun burada çalışacaklara saatlik 18 dolar ücret vereceği de belirtiliyor. Amerika Birleşik Devletlerin'de yasal en düşük saatlik ücretin 8 dolara yakın olduğunu göz önüne alırsak Take Two iyi maaş verecek diyebiliriz.
 
      Take Two'nun bu yeni ofisinin soru-cevap merkezi olacağı söylense de firmadan henüz resmi bir açıklama yapılmış değil.
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
1950'lerde Kurye Olabileceğiniz Deliver At All Costs Duyuruldu 04 Eylül Minecraft Filmi İçin İlk Fragman Yayınlandı: Vizyon Tarihi Açıklandı 04 Eylül Supermassive Games'in Yeni Oyunu The Casting of Frank Stone Çıktı 04 Eylül Epic Games Yaz Sonu İndirimleri: 100 TL Altı Alabileceğiniz Oyunlar 04 Eylül Sony Tarafından Sunulan Concord'un Fişi Çekildi: Paralar İade 04 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler