The Sun, Max Payne 3'ü Yanlışlıkla İncelerse?

Max Payne 3'ten beklentiler bir hayli fazla
05.05.2012 10:49 Alkan Adakaner


     18 Mayıs'ta piyasaya çıkacak olan Max Payne 3'ü şu ana kadar inceleyen bir oyun otoritesi bulunmuyor. Buna rağmen İngiliz The Sun gazetesi oyunu inceledi ve 5 üzerinden 3.5 puan (100 üzerinden 70'e denk geliyor) verdi.
 
     İşin ilginç yanı ise aslında gazetede yer alan inceleme puanının yanlış olduğuydu. Gazete aslında Max Payne 3'ü incelememiş ve herhangi bir puan da vermemiş. Tam olarak sorunun kaynağı belli değil, ama büyük ihtimall öninceleme yazısına yanlışlıkla puan da eklenmiş. Gazetenin web sitesinde yer alan açıklama ise şu şekilde:
 
    "Bu sabah gazetede Max Payne'e 5 üzerinden 3.5 puan verdiğimizi fark ettik. Şunu açıklığa kavuşturmayı isteriz ki bu bir hataydı ve Max Payne'i henüz ne inceledik, ne de oyuna henüz göz atabildik. 18 Mayıs'a kadar da bunu yapamayacağız."
 
      Tartışmaların odak noktası ise oyunu satın almak isteyenlerin The Sun'ın verdiği puandan etkilenmesi oluşturuyor. Rockstar Games'ten oldukça kaliteli bir oyun bekleyen oyuncular, Max Payne 3, 100 üzerinden 70 alacak kalite bir yapım olursa hayal kırıklığına uğrayabilirler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler