Torchlight'ın XBL'deki İlk Gün Satışı Harika

Torchlight hakkında daha fazla şey öğrenmek istiyorsanız, ilgili künyesinden incelemesine ulaşabilirsiniz.
15.03.2011 17:26 Levent Polater

 
    Runic'in geçtiğimiz günlerde Xbox Live çıkışını yapan oyunu Torchlight, Xbox Live'de inanılmaz bir başarıya imza attı. Torchlight'ın ilk günkü satış rakamının yapımcısı Runic Games'in şimdiye kadarki en iyisi olduğu belirtildi.
 
    Tam rakamlar her ne kadar açıklanmasa da Runic bu konudaki heyecanını şöyle yansıttı:

    “Torchlight'ı Xbox 360'a getirdiğimiz için çok heyecanlıyız, oyun pozitif tepkiyle karşılandı. Konsol oyuncularının bu tür oyunları bizim kadar sevdiğini bilmek çok güzel."

    9 Mart'ta Xbox Live'e konuk olan Torchlight, 1200 MS puanına satılıyor. Torchlight II, PC için Temmuz ayına göz kırpıyor ve firma ikinci yapımı da konsollara getirme konusunda oldukça hevesli görünüyordu. Hele bu haberden sonra Torchlight II'nin Xbox 360 çıkışı kaçınılmaz gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Torchlight Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Runic Games Dağıtıcısı: Runic Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 1 Saat önce Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 2 Saat önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 4 Saat önce MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler