Valve Linux İşletim Sistemi İçin Tester Arıyor

03.04.2012 09:51 Samet Konuksal


     Uzun zaman önce Valve, resmi internet sitesinde oyunları Linux işletim sistemine port etmesi adına programcı aradığını yazmıştı. Fakat bu iş ilanından ne ses çıktı, ne seda. Bugün itibariyle Valve'in Linux ile ilişkisi yeniden canlandı.
 
     Linux sistemlerindeki programların testlerini yapan sitelerden Phoronix'in kurucusu Michael Larabel, Twitter hesabı üzerinden bazı görüntüler paylaştı. Bu görüntülerde Gabe Newell, Larabel'e bazı programların uzmanlar tarafından test edilmesi gerektiğine dair bir mail atmış. 
 
     Görünüşe göre Valve oyunları ve Steam, Linux yolunda. Oyun açısından epey öksüz kalan Linux'lara güzel bir hediye Valve'den geliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 13 Dk önce GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 2 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 3 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 4 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler