Vita İçin Facebook Uygulaması Yayınlandı

Facebook uygulaması kusursuza yakın bir performans gösteriyor.
23.02.2012 16:00 Levent Polater

 
    Dün güncellenen Playstation Store'da Vita için yayınlanan Netflix ve LiveTweet gibi uygulamalar ilk dikkatleri çekenlerdendi.
 
    Uygulama ve sosyal ağ denilince ilk akıllara gelenlerden biri olan Facebook uygulamasının da bugün Vita için Playstation Store'daki yerini aldığı bildirildi. Facebook linkinizi Playstation Network'e daha önce iliştirdiyseniz, Vita'da bir kez daha bağlanmak zorunda da kalmayacaksınız. Tek yapmanız gereken uygulamayı kurmak ve başlatmak, karşınızda Facebook profiliniz.

    Vita'da Facebook uygulamasını kullananların aktardıklarına bakılırsa her şey sorunsuz çalışıyor ve Duvar güncellemeleri otomatik olarak yansıtılıyor. Dün Vita alanlardansanız, hemen Facebook uygulamasını kurmalısınız.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
1950'lerde Kurye Olabileceğiniz Deliver At All Costs Duyuruldu 04 Eylül Minecraft Filmi İçin İlk Fragman Yayınlandı: Vizyon Tarihi Açıklandı 04 Eylül Supermassive Games'in Yeni Oyunu The Casting of Frank Stone Çıktı 04 Eylül Epic Games Yaz Sonu İndirimleri: 100 TL Altı Alabileceğiniz Oyunlar 04 Eylül Sony Tarafından Sunulan Concord'un Fişi Çekildi: Paralar İade 04 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler