Wii U 19 Kasımda Amerika'da Piyasaya Çıkabilir

Wii U söylentileri E3'ü kadar durmayacaktır
03.04.2012 09:50 Alkan Adakaner


     Nintendo, Wii U'nun çıkış tarihini bu yılki E3 fuarında açıklayacak. O zaman kadar resmi bir açıklama yapması beklenmeyen firmaya rağmen bazı söylentiler ortalıkta dolaşmaya devam ediyor. Bunlardan biri de konsolun çıkış tarihi.
 
      Japonya'nın büyük perakende satış noktalarından biri olan Media Land'in çalışanlarından gelen bilgilere göre Wii U, 19 Kasım'da Amerika'da piyasaya çıkacak. Konsol Japonya çıkışından 1 hafta sonra Amerika'da raflardaki yerini alacakmış. Malesef konsolun Avrupa çıkışı ile ilgili ise bir açıklama yok.
 
      Wii U için verilen bu çıkış tarihinin Wii'nin Amerika çıkış tarihi ile aynı olduğunu da belirtelim. Nintendo belki konsolunu tam olarak bu tarihte çıkarmasa da buna yakın bir tarihte çıkaracaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 01 Ekim Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 01 Ekim Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 01 Ekim Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 01 Ekim Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 01 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler