Witcher 3 Gelliştiricileri Indie Firmasına Geçti

06.02.2014 12:15 Samet Basri Taşlı


     The Witcher 3: Wild Hunt geliştiricilerinden Marek Ziemak ve Maciej Szczesnik, CD Projeckt RED firmasından ayrıldı. Yeni katıdıkları firma ise Indie oyunlar geliştiren 11 Bit Studios.
 
      Daha önce, Anormaly 2 ve Sleepwalker's Journey gibi başarılı oyunları piyasaya sunan 11 Bit Studios, şimdi yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Szczesnik henüz duyurulmamış olan yeni oyun ile ilgili "Oyunun bütün dizaynından ben sorumluyum ve oyun benim hayal gücüme göre şekil alacak."dedi. Ayrıca "Sıfırdan yeni bir dünya yaratmak çok heyecan verici. Karakterlerini ve kurallarını baştan yazıyorsun ve bunları yaparken elinde bomboş bir sayfa var. Fikirlerini bu kağıda geçirebilir ve hayat verebilirsin." açıklamasını yaptı.
 
     Ziemak ise "Uzun bir süredir indie-oyun sektörünü inceliyorum. Bu sektörün tazeliğini ve yaratcılığını seviyorum." diyerek heyecanını dile getirdi.
 
     Yeni oyun hakkında bir açıklamanın Mart ayında yapılacağı söyleniliyor. CD Projeckt Red firmasından ise, iki geliştiricinin ayrılmasının, bu yıl üçüncüsü çıkacak olan,  The Witcher serisine ne gibi etkileri olacağı ile ilgili bir açıklama gelmedi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 7 Dk önce Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 10 Dk önce Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 28 Dk önce Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 46 Dk önce Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler