Yeni Tomb Raider LinkedIn'de Ortaya Çıktı

15.11.2010 23:30 Samet Konuksal


 
 
     LinkedIn.com'u sanırım bilmeyen kalmamıştır... Sitenin sayesinde, yeni, duyurulmamış projeleri önceden bulabiliyoruz. Geçen hafta gelen Hitman 5 haberinden sonra bu hafta da, geçtiğimiz günlerde Game Informer'in kapağında bizlere kendini hatırlatan yeni Tomb Raider oyunu, Kevin Wang'ın LinkedIn profilinde ortaya çıktı.
 
     Red Dead Redemption: Undead Nightmare'in yapımında da çalışmış Kevin Wang'ın hesabında yazana göre, yeni Tomb Raider oyunu "Tomb Raider: Ascention", önümüzdeki sene çıkarılması için hazırlanıyor.
 
     İsim size de tanıdık geldi mi? Eğer hatırlayamadıysanız, Tomb Raider: Ascension* 2007 senesinde çıkmış hayran yapımı bir kısa filmdi. Bu hayran filminin videosuna buradan, tanıtım sitesine de buradan ulaşabilirsiniz. Durumun doğru olduğunu varsayarak bir tahmin yapmak gerekirse, yeni Tomb Raider oyunu bu hikayesi üzerine kurulacak olabilir.
 
     Haberimizin kahramanı Kevin Wang'ın LinkedIn.com'daki profiline buraya tıklayarak bakabilirsiniz. Herşeye rağmen resmi bir duyuruyu beklemek en garanti yol gibi gözüküyor.
     
     *Kevin Wang'ın 's' yerine yanlışlıkla 't' yazdığını varsayarsak
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Halo Infinite İçin Resmi Üçüncü Şahıs Modu Geliyor 7 Saat önce Riot, Valorant Evrenine Yeni Oynanabilir Deneyimler Getirecek 8 Saat önce Metal Gear Solid Delta'nın Zorluğu Kamera Açısına Göre Değişecek 8 Saat önce NewGamePlus: The Day Before Geliştiricisi Yeni Oyun İçin Para İstiyor 9 Saat önce Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 05 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler