İptal Edilen CoD Oyunu Nasıl Birşeydi ?

22.02.2012 10:11 Talha Aynacı

    Kendisi hakkında ilk bilgileri 2010 yılında aldığımız iptal edilmiş olan CoD oyunundan yeni bilgiler geldi. The Verge sitesinde yayınlanan rapora göre 9 aylık yapım döneminin ardından Activision tarafından iptal edilen Call of Duty spin-off'u TPS türündeydi.
 
 
 
     Üzerinde küçük bir ekibin çalıştığı oyun, 2. Dünya Savaşı döneminde geçiyor ve 3. kişi bakış açısından oynanıyordu. Oyunun çalışmaları 2007 yılında çıkış yapmaya hazırlanan ilk Modern Warfare oyununa paralel olarak ilerliyordu. Yapımda EA'da daha önce yapımcı olarak görev almış. Hikaye olarak İtalya'da geçen oyun takım oyununa dayalı ve daha çok stratejik bir havayadaymış.
 
 
 
 
     Kapalı betayla test edilen oyun oldukça olumlu yorumlar da almış. Ancak Activision'ın Blizzard ile birleşmesinin ardından bazı projelerle birlikte 2008 mart ayında bahsi geçen oyunumuzda resmen rafa kaldırılmış. Yapım ekibinden 2 kişi halen Activison'da görev alırken, aralarından birisi ayrılarak Ubisoft'a geçmiş ve şu anda Far Cry 3'ün yönetmenliğini yapıyor. Daha önce gelen dedikodularda da Sledgehammer'ın benzer bir şekilde bir TPS oyunu üzerinde çalıştığını duymuştuk. Daha sonra bu ekip, Infinity Ward ile birlikte  Modern Warfare 3'ü geliştirmişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty 4 : Modern Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler