Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
A Certain Magical Index: Imaginary Fest, sizi paralel anime, filmler, hafif romanlar ve manga içeren bir evren olan A Certain Magical Index'in geniş dünyasına sürükleyen bir RPG. Hepsi belirgin bir anime estetiğine ve çekici olduğu kadar ilginç bir hikayeye sahip bir RPG'de.
 
A Certain Magical Index: Imaginary Fest'teki oyun sistemi esas olarak sıra tabanlı savaşlara dayanıyor: kahramanlarınızla doldurabileceğiniz altı kutunuz var, üçü savaşta savaşacak ve üçü destek sağlayacak. Sadece karakterlerinizin özel saldırılarını veya becerilerini seçmekle kalmaz, aynı zamanda zafer kazanmak için onları koyduğunuz sıra konusunda da akıllı olmanız gerekir.
Bu tarz bir oyunda her zaman olduğu gibi, sadece ücretli savaşlardan daha fazlasını yapmak zorundasınız; A Certain Magical Index: Imaginary Fest'in de, Kare Enix'ten bu oyunda gizemi ortaya çıkarabileceğiniz bir savaş modu var. Bu tek oyun modu değil, ancak yendikten sonra diğerlerinin kilidini açabileceksiniz.
 
A Certain Magical Index: Imaginary Fest'teki karakter oyuncuları daha kapsamlı olamazdı: Bu popüler anime serisinin tüm evreninden karakterler mevcut. Kahraman ekibiniz yenilerini alıp seviye atladıkça gelişir. Bunu yapmak için klasik gacha sistemi aracılığıyla karakter toplamanız gerekir.
 
A Certain Magical Index: Imaginary Fest, bu türdeki normdan öne çıkan bir savaş sistemine sahip müthiş bir RPG. Animenin gıpta edilecek karakter animasyonları ile olağanüstü teknik detaylar. Saatler süren eğlence sunan çok keyifli bir oyun.