Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Age of Conquest IV, dünyanın efendisi olmaya çalışmanız gereken sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Bunun için sadece ordunuzu kullanmakla kalmaz, aynı zamanda iyi bir zeka ve diplomasiye de ihtiyacınız vardır.
 
Age of Conquest IV'te, Roma İmparatorluğu, Fransa, Çin, Rusya veya İnka İmparatorluğu gibi birkaç farklı imparatorluktan birinin sorumluluğunu üstlenmelisiniz. Her imparatorluğun kendine özgü bir ortamı vardır, örneğin Romalıları yönettiğinizde, haritanızda yalnızca Avrupa'yı ve Asya'nın bir bölümünü görürsünüz.
 
Age of Conquest IV'in oynanışı ilk başta göründüğünden çok daha basit. Sıra size geldiğinde, bölgenizdeki askerleri işe almak, askerleri savaşa göndermek veya diplomatik görevler yürütmek için yatırım yapabileceğiniz bir dizi eylem noktanız var. Kontrollü bölgelerinizden otomatik olarak kaynak alırsınız ... hatta her birindeki vergileri bile değiştirebilirsiniz.
 
Age of Conquest IV'teki savaşın da basit bir oynanışı var. 25 düşman askerine 30 asker gönderirseniz, düşman bölgesini işgal etmek için hayatta kalan beş askeriniz olur. Bununla birlikte, herhangi bir düşman araziyi geri almaya çalışırken saldırırsa bu beş asker oldukça açıkta kalacak.
 
Age of Conquest IV, türün tüm hayranları için gerçekten eğlenceli bir meydan okuma sunan mükemmel bir sıra tabanlı strateji oyunudur. İlk ortam (Roma'da) tamamen ücretsizdir, ancak geri kalanına erişmek için Google Play üzerinden ödeme yapmanız gerekir.