Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar

1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Armored Core 5 Çıkış Tarihi: 23 Mart 2012 Geliştirici: From Software Dağıtıcı: Bandai Namco Tür: TPS
     Mech savaşlarına yoğunlaşan Armored Core serisinin 14. oyunu olan Armored Core 5, Namco Bandai ve From Software işbirliğinde oyuncuların karşısına çıkıyor. Oyuncuların tek başına oynamak yerine farklı oyuncular ile oynamak istemeleri üzerine senaryo modu dahil tamamen online özelliklere sahip olan Armored Core 5'te yepyeni bir hikaye kurgusuyla karşılaşıyoruz.
 
     Daha fazla taktik ilerleyişi gerektiren oyundaki görev yapısı ise serinin önceki oyunlarına göre daha karmaşık ve uzun bir yapıya sahip. Armored Core 5'te 20 ila 1 saat arası değişen online görevlere dahi katılabiliyoruz. Daha fazla gerçekçilik unsurları içeren oyunda ayrıca beşe beş takım oyunları da bulunuyor.
Oyunun Diğer Videoları

Armored Core V: Doomsday Trailer Armored Core V'ten CGI kategorisinde yepyeni bir video

Armored Core 5 - Trailer Armored Core 5'in yeni tanıtım videosunda oyunun etkileyici CG görüntülerine yer veriliyor.

Armored Core 5 - İlk video From Software'in mech savaşları bütün hızıyla devam ediyor.
Daha Fazla oyunun diğer videoları
Oyunun Ekran Görüntüleri 111 adet
Oyunun Haberleri
Armored Core 6 için Fan Yapımı Kolay Hikaye Modu Yayınlandı 30 Aralık Armored Core VI: Fires of Rubicon'a Dereceli Maçlar Geldi 19 Aralık Armored Core 6 için Fan Yapımı "Kolay Mod" Yayınlandı 11 Eylül From Software, Armored Core 6'daki Kayıt Sorunlarını Çözmek için Uğraşıyor 04 Eylül Armored Core 6 için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı: PvP Moduna Bakış Atıldı 19 Ağustos Daha Fazla Haber