Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Battle Night Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2020 Geliştirici: FT Games Dağıtıcı: FT Games Tür: Dövüş
Battle Night, düşmanı yenebilecek bir kahraman ekibi hazırlamak için gecenin karanlığına girme konusunda meydan okuyan bir sokak dövüşü oyunudur. Bu başlıkta aksiyon, neon ışıklarının gerçekleştirebileceğiniz birden fazla saldırı yoluyla yol aldığı bir siberpunk dünyasında geçer.
 
Bu geniş şehirde çatışmalar her köşede açılıyor ve kötü düşmanlara son vermek için yardımınız şarttır. Herhangi bir savaşa girmeden önce, savaşacağınız tüm kahramanları yönetmelisiniz. Rakiplerinizin saldırılarını durdurmak istiyorsanız dengeli bir takım oluşturmak kesinlikle çok önemlidir.
 
Battle Night'ın otomatik bir dövüş sistemi içermediğini belirtmek gerekir. Bu mekanik, her maç sırasında dağıtmanız gereken güçleri seçmenize izin vermez. Bu yüzden kazanma şansınızı artırmak için her saldırıdan önce iyi bir kadro oluşturmalısınız. Ayrıca karakterler arasında geçen tüm savaşlara tanık olabileceğiniz çok çarpıcı bir görsel bölüm vardır.
 
Aldığınız ödüllerle, oluşturduğunuz her birliğin etkinliğini artırmak için yeni kahramanların, kaynakların ve güçlerin kilidini açabilirsiniz. Battle Night, giderek daha zorlu savaşlarda kendinizi göstermek için karakter yükseltmeleri gerektiren oyunlardan biridir.