Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar

5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Battleborn Çıkış Tarihi: 3 Mayıs 2016 Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcı: 2K Games Tür: FPS
Battleborn, Borderlands gibi büyük beğeni toplayan oyunun yapımcısı Gearbox tarafından geliştirilen çoklu oyuncu odaklı bir FPS oyunu. Oyun, evrende yaşanabilir olan tek için yıldız üzerinde mücadele veren kahramanları konu alıyor. Yöneteceğimiz karakterleri ise bin bir farklı kahramanlar arasından seçeceğiz. Çoklu oyunculu bir oynanışa odaklanan yapım şimdiden çoğu oyuncuyu heyecanlandırmayı başardı.
Oyunun BSC Videoları

Gamescom 2015 Özel: Battleborn Röportaj ve Deneyimlerimiz Gamescom 2015 fuarında battleb...
Daha Fazla oyunun BSC videoları
Oyunun Diğer Videoları

Battleborn - Ghalt Tanıtım Videosu Mayıs ayında çıkış yapması beklenen Battleborn'un karakterlerinden bir yenisi daha tanıtıldı.

Battleborn - Deande Tanıtım Videosu Mayıs ayında çıkış yapması beklenen Battleborn'un karakterlerinden bir yenisi daha tanıtıldı.

Battleborn - Gamescom Trailer Borderlands yapımcısının yeni oyunu Battleborn'un Gamescom videosu paylaşıldı.

Battleborn- 18 Dakikalık Tanıtım Videosu Yayınlanan bu uzun videoyla oyun hakkında bolca fikir sahibi olabilirsiniz. 

Battleborn- Duyuru Videosu Borderlands'in yapımcı ekibi Gearbox'un yeni oyunu Battleborn için yayınlanan videoda sizlerle.
Daha Fazla oyunun diğer videoları
Oyunun Ekran Görüntüleri 29 adet
Oyunun Haberleri
Battleborn'un Sunucuları Bugün Kapatılıyor 31 Ocak Battleborn için Yolun Sonu Göründü 26 Kasım Borderlands 3'ten Önce Son Bir Battleborn Güncellemesi 24 Ekim Battleborn'a Sonbahar Güncellemesinden Sonra Yeni İçerik Gelmeyecek 18 Eylül Battleborn Multiplayer Modu Oynaması Ücretsiz Oldu 07 Haziran Daha Fazla Haber