Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Bike Stunt 2, 'Trials Evolution', 'Trials Fusion' ve 'Trials Rising' gibi türün müthiş popüler oyunlarıyla çok benzeyen arcade odaklı bir deneyim sunan eğlenceli bir sürüş oyunudur. Bu özel başlık, bu oyunlara sadece oynanış açısından benzemekle kalmaz, aynı zamanda vahşi ayarlarını ve çılgın aksiyonunu onlardan ödünç alır.
 
Bu türde deneyime sahip herhangi bir oyuncu, Bike Stunt 2'deki oynanışa hemen alışacaktır. Ekranın sağ tarafında bulunan yön oklarını kullanarak aracınızın hızını ve yönünü kontrol edebilirsiniz. Bu arada, düşmeleri önlemek ve her türlü havalı gösteriyi yapmak için motosikletinizi eğebilmek adına ekranın sol tarafındaki butonları kullanabilirsiniz.
 
Bike Stunt 2'deki en ilginç özelliklerden biri çekici ilerleme sistemidir. Hem seviyeleri tamamlayarak hem de doğrudan oyunun para birimini kullanarak satın alarak kilidini açabileceğiniz öğeleri birleştirir.
 
Tüm 'Trial' hayranları Bike Stunt 2'yi kesinlikle sevecektir. Bu, bağımlılık yaptığı kadar çılgın bir oyundur ve gerçeküstü ortamlarda imkansız atlayışları yapmaya çalışırken sizi saatlerce ekrana kilitleyecektir.