Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Black Clover: Infinite Knights, Black Clover adını taşıyan ve Yuki Tabata tarafından yaratılan mangadaki evrende geçen zorlu bir strateji oyunudur. Bu video oyunu efsanenin klasik karakterlerinden Asta, Yami ve Noelin yanı sıra yeni ve gizemli bir kahraman olan Jien'i oynadığınız, akıllı telefonlar için özel orijinal bir hikayeye sahiptir.
 
Her şeyin ötesinde, Black Clover: Infinite Knights'ın oynanışı savaş alanına birliklerinizi stratejik olarak yerleştirmeniz gereken sıra tabanlı savaşları temel alır. Savaş başladığında tüm birlikler belirtilen emri takip ederek otomatik olarak saldırır ve özel hareketleri etkinleştirerek ya da karakterlerinizin saldırı ve savunma pozisyonlarını değiştirerek nihai sonucu etkileyebilirsiniz.
 
Black Clover: Infinite Knights'ın en ilgi çekici taraflarından biri ve onu benzer oyunlardan ayıran özelliği hikayeye yaptığı vurgudur. Bu manganın hayranlarına, anlatı akışını kesintiye uğratabileceğinden, 'oynaması ücretsiz' bir oyun olmanın getirdiği dezavantajlarla birlikte gerçekten şaşırtıcı bir hikaye sunar.
 
Black Clover: Infinite Knights, otomatik sıra tabanlı savaştan veya Black Clover evreni seven herkesin kesinlikle beğeneceği bir oyundur.