Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
BlockPuz, bağımlılık yaratan çeşitli oyun modlarında her türlü bulmacayı tamamlamanız gereken çok rahatlatıcı bir bulmacadır. Bulmacaları seviyorsanız ve yüzlerce farklı seviye ile güncel ve eğlenceli bir seçenek arıyorsanız, BlockPuz bulmaca çözmenin çeşitli yollarını birleştirir, böylece mantığınızı test edebilir ve asla sıkılmazsınız.
 
BlockPuz'da, mevcut tüm parçaları karşılık gelen yerlere yerleştirmelisiniz, birini yanlış yere koyarsanız bulmacayı çözemezsiniz. Yerleştirmek istediğiniz parçayı seçin, parmağınızı tam olarak gitmek istediğiniz yere kaydırın ve aynısını diğer mevcut öğelerle yapın.
 
Bu oyunda, her biri çözülmeyi bekleyen yüzlerce seviye içeren beş farklı oyun moduna sahip olursunuz. İlk seviyede, daha eğlenceli şekillerle bulmacaları çözmeniz gerekir; ikincisinde, göreviniz küçük bulmacalar aracılığıyla büyük bir bulmacayı çözmektir; üçüncü bulmacanızda ise hamlelerinizle panoda yer açmanız gerekir. Bu macerada sizi hangi eğlenceli oyun modlarının beklediğini bilmek istiyorsanız, BlockPuz'u indirin ve yüzlerce çeşit seviyenin tadını çıkarın.
 
BlockPuz, bulmaca severler için mükemmel bir oyundur çünkü yüzlercesini tüm şekil ve oyun modlarında çözme şansına sahip olursunuz. Mantığınızı test edin ve her yeni bulmacanın benzersiz ve özel bir meydan okuma olacağı bu macerada ne kadar ileri gidebileceğinizi keşfedin.