Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Blockman GO Beta, Minecraft'ın görünüşü ve hissiyle klasik Pokémon'un oynanışını birleştirerek muhteşem bir iş çıkaran bağımlılık yaratıcı sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Sevimli bir yaratığın ve bir avuç poke topun yardımıyla bu maceraya dalın. Bu oyunda amacınız, olabildiğince çok canavarı denemek ve yakalamaktır. Herhangi bir savaşı kazanabilmek için ekibinizi güçlendirmeniz de önemlidir.
 
Blockman GO Beta oynamak gerçekten çok basittir: ekranın sol tarafındaki oyun çubuğunu sürükleyerek açık dünyada özgürce hareket edebilirsiniz. Öte yandan, zor bir durumla karşılaştığınızda, size bu konuda rehberlik edecek ve mevcut seçenekleri tanıtan bir menü görünecektir.
 
Blockman GO Beta'da oyun, esas olarak orijinal Pokémon ile aynıdır ve Pokémon Let's Go'nun tartışmalı yakalama kontrolleriyle birleştirilmiştir. Şimdi, her yeni bir canavarı yakaladığınızda, tüm ekibiniz deneyim kazanır ve bu da onu seviye atlamanın en etkili yolu yapar.
 
Blockman GO Beta, sağlam bir oynanışa sahip eğlenceli ve bağımlılık yaratan bir oyundur. Bu, sıra tabanlı savaşları ve keşif yapmayı seven herkes için birinci sınıf bir oyundur. Blockman GO'nun beta sürümü de harikadır, çünkü herkesten önce yeni güncellemeleri denemenizi sağlar.