Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar

3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Botanicula Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2012 Geliştirici: Amanita Design Dağıtıcı: Amanita Design Tür: Puzzle
     Daha önce Samorost ve Rocketman gibi oyunlar dışında son olarak çıkardıkları Machinarium ile başarılı bir ivme yakalayan Amanita Design, point & click türüne de farklı bir hava katmayı başardı. Firmanın yeni oyunu Botanicula'da ise adından da anlaşıldığı gibi yemyeşil bir dünya bizi bekliyor.
 
     Jára Plachy tarafından tasarlanan oyunda beş arkadaşın hikayesine tanık oluyoruz. İşin ilginç olan yönü ise bu arkadaşların ağaç üzerinde yaşayan farklı canlılar olması. Amacımız ise yaşadığımız ağacı bize cehennem yerine çeviren örümcekleri yaşam alanımızdan defedebilmek.
 
     Çek Cumhuriyeti kökenli alternatif müzik grubu DVA tarafından bestelenen müziklere de sahip olan Botanicula, ekibin diğer oyunlarında olduğu gibi son derece özgün ve farklı bir grafik yapısı ile de ön plana çıkmayı başarıyor.
Oyunun BSC Videoları

Kutusuz: Botanicula Maceraya botanik ve sanatsal b...
Daha Fazla oyunun BSC videoları
Oyunun Diğer Videoları

Botanicula - Teaser Trailer Amanita Design'ın yeni oyunu Botanicula'da adından da anlaşıldığı gibi yemyeşil bir dünya bizi bekli
Daha Fazla oyunun diğer videoları
Oyunun Ekran Görüntüleri 10 adet
Oyunun Haberleri
Botanicula'nın iPad Sürümü %40 İndirimde 01 Temmuz Botanicula'nın Online Deneme Sürümü Yayımlandı 18 Haziran Botanicula Bu Ay Çıkıyor 05 Nisan Machinarium Ekibinin Yeni Projesi: Botanicula 12 Ekim Daha Fazla Haber