Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar

21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Call of Juarez: Gunslinger Çıkış Tarihi: 22 Mayıs 2013 Geliştirici: Tech Land Dağıtıcı: Ubisoft Tür: FPS

     Ubisoft'un vahşi batı temalı serisi Call of Juarez'in en yeni üyesi olarak duyurulan olan Call of Juarez: Gunslinger, PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için Techland tarafından geliştiriliyor. 
 
     Dağıtımcı Ubisoft, Call of Juarez: The Cartel'de yaptığı hatayı tekrarlamayarak bizleri Call of Juarez: Bound in Blood'un geçtiği yıllara geri götürüyor. Call of Juarez: Gunslinger için yayımlanan ilk raporlara göre oyun, Call of Juarez: Bound in Blood tarzı bir oynanışa sahip olacak ve sadece indirilebilir olarak satışa sunulacak.
Oyunun BSC Videoları

Kutusuz - Call of Juarez: Gunslinger Silas Greaves'in hikayesine ku...
Daha Fazla oyunun BSC videoları
Oyunun Diğer Videoları

Call of Juarez: Gunslinger - Launch Trailer İndirilebilir Call of Juarez oyunundan uzunca bir çıkış videosu.

CoJ: Gunslinger - The Story of Silas Greave Silas Greave'in hikayesini dinlemeye hazır mısınız?

Call of Juarez: Gunslinger - Code of the West Call of Juarez: Gunslinger'den oynanış videosu

Call of Juarez: Gunslinger - Reveal (Türkçe Alt.) Call of Juarez: Gunslinger'ın ilk oynanış videosu Türkçe altyazılı biçimde karşınızda!

Call of Juarez: Gunslinger - Teaser (Türkçe Alt.) Call of Juarez'in yeni videosu yayınlanır yayınlanmaz Türkçe altyazıyla karşınızda.

Call of Juarez: Gunslinger - Live Action      Vahşi Batı atmosferini soluyacağımız Call of Juarez: Gunslinger'ın Live Action videosu karşınız
Daha Fazla oyunun diğer videoları
Oyunun Ekran Görüntüleri 22 adet
Oyunun Haberleri
Call of Juarez: Gunslinger Steam'de Ücretsiz 10 Aralık Call of Juarez: Gunslinger, Switch İçin Duyuruldu ve Çıkış Tarihi Açıklandı 24 Ekim "Call of Juarez: Gunslinger" Switch İçin Derecelendirildi 08 Ekim Techland Call of Juarez Serisinin Yayın Haklarını Aldı 30 Nisan Call of Juarez: Gunslinger Steam, PS Store ve Xbox Store'dan Kaldırıldı 02 Nisan Daha Fazla Haber