Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Cat Runner Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2020 Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcı: Açıklanmadı Tür: macera
Cat Runner; 'Temple Run' ve 'Subway Surfer' gibi oyunlardan oldukça esinlenen süper eğlenceli bir sonsuz koşucu oyunudur. Her ne kadar bu oyunların eğlenceli oyun planını paylaşsada, Cat Runner olağanüstü ekstra özellikleri sayesinde bu oyunları geride bırakır.
 
Cat Runner sizi çocukluk arkadaşlarıyla tekrar bir araya gelme ümidiyle doğduğu yere dönen etkileyici bir şehir kedisinin yerine koyar. Doğal olarak, çocukluğunu geçirdiği ev darmadağınıktır ve eski arkadaşlarını ağırlamak için hiçte düzgün bir görüntüsü yoktur. Bu nedenle hedefiniz kasabayı baştan aşağı dolaşmak ve evi eski ihtişamına kavuşturmak için tamamen tadilatını gerçekleştirinceye kadar oda oda yeniden dizayn etmek adına olabildiğince çok para toplamaktır. Yeniden düzenlediğiniz her bir oda ekstra ve yükseltilmiş güçlendiriciler içeren yeni bir karakterin kilidini açacaktır.
 
Cat Runner'ın oyun planı gerçekten kolaydır: kedi karakteriniz otomatik olarak yükselecektir ve onun zıplamasına, yön değiştirmesine ve ekranın sağ tarafına doğru parmağınızı sürükleyerek başını eğmesine yardım etmelisiniz. Seviyede ilerledikçe hızınız artacaktır (ödüller de aynı şekilde artar).
 
Tek sorunlu kısmı eğer ekranda çok fazla nesne varsa oyun yavaşlamasıdır ve bu da maceranızın sonuna geldiğiniz anlamına gelir.
 
Cat Runner mükemmel bir şekilde uygulanmış şaşırtıcı ek özellikleri sayesinde tekrar oynanabilirliğe sahip son derece eğlenceli bir oyundur.