Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Cendres Çıkış Tarihi: Açıklanmadı Geliştirici: Nameless XIII Dağıtıcı: Dear Villagers Tür: Survival
Kuralları olmayan acımasız bir dünyada hayatta kalma macerası. Ahlaki ikilemlerle karşı karşıya kaldığında seçimlerin yolunu çizecek. Ekibini, yiyeceklerini ve ekipmanını yöneterek çizgisel olmayan hayatta kalma hikâyesinin 34 farklı muhtemel sonunu deneyimle.

Dontnod'un (Life is Strange) kurucu ortağı Hervé Bonin'in yeni stüdyosu Nameless XIII tarafından geliştirildi. İnsanlığının karanlık kuytularıyla yüzleş ve gölgelerin içinde nelerin gizlendiğini öğren.

Çizgisel olmayan hikâye, oyuncuları karmaşık ahlaki ikilemler arasında kalarak anlamlı seçimler yapmaya itiyor.

Çizgisel olmayan hikâyede anlamlı seçimler yap
34 farklı sona ulaşmak için farklı yollardan geç
Ekibinin kaynaklarının yanı sıra fiziksel ve zihinsel sağlıklarıyla da ilgilen
Farklı ilişki dinamikleriyle ekibini yakından tanı
Volkanik bir kıyametle yerle bir olan acımasız dünyada seyahat et ve etrafını keşfet
Kaynak ve üretim malzemeleri topla

Her oynayışında yeni bir yol keşfet (her yolculuk yaklaşık olarak 2 saat sürer) ve 34 muhtemel sona tanık ol.

Ekibinin fiziksel ve zihinsel ihtiyaçlarını idare et:
Yiyeceklerini, ekipmanlarını ve ilaçlarını idareli kullanarak ekibi delirmekten ve sersefil olmaktan koru. Vahşi doğada hayati kaynakları arayıp toplayarak ekibini hayatta tut.

Detaylı karakterler:
Ekibin cesur kaptanı Petra, pratik savaşçısı Sinh, genç ve iyimser akademisyeni Kali ve dikkatli izcisi Nadir ile dünyanın sonuna doğru yolculuğa çıkarak ekip içindeki yakınlık dinamiklerini, ilişkileri ve gerginlikleri öğren.

Çorak bir gelecek:
Dünyadaki ilk jeolojik felaketlerin üzerinden tam 200 yıl geçti; dünya artık kıyamet sonrası çorak topraklardan ibaret. Kül fırtınaları, gri kar fırtınaları ve asit yağmurları gibi zorlu hava şartlarında hayatta kal.
Oyunun Haberleri
Ashwalkers: A Survival Journey 15 Nisan'da PC için Çıkacak 15 Mart Kıyamet Sonrası Dünyada Geçen Hikaye Odaklı Hayatta Kalma Oyunu Cendres PC için Duyuruldu 28 Ağustos Daha Fazla Haber