Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Conquerors Golden Age, Arap Halifeliğini tarihin en güçlü padişahına dönüştürerek ihtişamını geri getirme konusunda sizi zorlayan strateji ve yönetim tabanlı bir oyundur. Bunu yapmak için, en görkemli şehri inşa etmeniz ve mümkün olan en iyi orduyu toplamanız gerekiyor.
 
Conquerors Golden Age'in oynanışı, bu tarzdaki diğer Android oyunlarına çok benzer. Oynamaya devam ettikçe, normalde belirli binalar inşa etmenizi, bazı askerler toplamanızı veya kalenizi güçlendirmenizi gerektiren daha fazla görev alacaksınız.
 
Zamanınızın çoğu şehrinizi yönetmek için harcanacak olsa da düşman ordularıyla da yüzleşmek zorunda kalacaksınız. Neyse ki, kışlalarınızda asker toplamanın yanı sıra, davanız için savaşacak farklı kahramanlar da olacak. Bu kahramanlar, en zorlu savaşlarda bile zafer kazanmanıza yardımcı olacak.
 
Conquerors Golden Age, oyun oynanışı söz konusu olduğunda çok benzersiz bir özellik sunmayan bir strateji oyunudur, ancak türdeki diğer benzer oyunlara farklı bir yaklaşım getirir ve harika bir ortam sunar. Oyunun görselleri de gerçekten muhteşem.