Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar

1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kıpır kıpır ve yepyeni Crash Bandicoot oyunu It’s About Time heyecanı başlıyor! Zamanın paramparça olduğu bir maceraya en sevdiğin keseli hayvanlarla birlikte dört koldan dal.
 
Neo Cortex ve N. Tropy geri döndü ve sadece bu evrene değil çoklu evrenin tamamına bir saldırı düzenlemek üzereler! Crash ve Coco ise dört kuantum maskesini bir araya getirip gerçekliğin kanunlarını bükerek günü kurtarmaya hazır.
 
Yeni beceriler var mı? Evet. Oynanacak daha fazla karakter var mı? Kesinlikle. Peki ya alternatif boyutlar? Tabii ki. Saçma ötesi elebaşlarından ne haber? Hem de bir sürü. Peki ya havalı şeyler? Kortun üstüne bahse girebilirsin. Bir saniye, kort mu? Yani kot şort mu? Bu evrende hangisi ne, kim bilir?
Oyunun Haberleri
Crash Bandicoot 4: It’s About Time Steam'e Geliyor 08 Ekim Crash Bandicoot 4 Seslendirme Sanatçıları Yeni Bir Proje Üzerinde Çalışıyor 18 Mayıs Crash Bandicoot 4 PC'de Sürekli Online Olmayı Gerektiriyor 28 Mart Crash Bandicoot 4 PS5 Yükseltme Sorunu Düzeltildi 16 Mart Crash Bandicoot 4: It's About Time PC'ye 26 Mart'ta Geliyor 12 Mart Daha Fazla Haber