Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Ertugrul Gazi 2, bu tarihi Türk savaşçısının yanında açık havada hareket edeceğiniz bir aksiyon ve macera oyunudur. Elinizde kılıç, at sırtındayken tonlarca rakiple karşılaşacak ve ihtiyaç duyduğunuzda kullanışlı olacak bazı araçları toplayacaksınız.
 
Ertugrul Gazi 2'de, en baştan tamamlamanız gereken tonlarca görev bulacaksınız. Üçüncü şahıs bakış açısıyla, karakterinizin attığı adımların her birini görecek ve kontrol edeceksiniz. Bu şekilde, karşınıza çıkan rakipleri göreceğinizden emin olabilirsiniz. Savaşçınızı hareket ettirmek için ekranın sol tarafındaki sanal d-pad'e dokunmanız yeterlidir. Ayrıca, saldırmak istiyorsanız, ekranın sağ tarafındaki işlem düğmelerinin her birine dokunmanız yeterlidir.
 
Ertugrul Gazi 2'nin bir diğer eğlenceli yanı ise oyunda bulduğunuz herhangi bir atın sırtına tırmanmanız. Bu, haritada çok daha hızlı dolaşmanıza izin verdiği için harika bir seçenektir. Aslında, ekranın üst kısmında nerede olduğunuzu her zaman takip edebilirsiniz.
 
Ertugrul Gazi 2, her seviyede gerçekçiliği ön plana çıkaran çekici 3D grafikler sunuyor. Verdiğiniz tüm görevleri tamamlarsanız, bu geniş bölgenin ihtişamını savunmaya çalışırken tüm düşman askerlerini alt edebileceksiniz. Sonuç olarak, şaşırtıcı saldırı kombinasyonları yapmak için kullanabileceğiniz gerçekten pratik bazı silahlar ve yaylar emrinizde olacak.