Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
GODZILLA DESTRUCTION, kaiju'ların efsanevi hükümdarı güçlü Godzilla'yı canlandırdığınız eğlenceli bir aksiyon ve macera oyunudur. Hedefiniz en baştan itibaren açıktır: insanlar sizi yok etmeden dünyayı yok etmek.
 
GODZILLA DESTRUCTION'un oynanışı diğer Archero stili oyunlarla benzerdir. Temelde, ortamda Godzilla'yı dolaştırmak sizin görevinizdir, yalnız şunu unutmayın ancak durduğunuzda saldırabilirsiniz. İlerlemek için hareket edin ve saldırmak için durun. Bu arada, tanklardan ve helikopterlerden gelen saldırıları atlatmaya çalışın ve misilleme yapmak için hareketlerinizi zamanlayın. Hareket ettikçe, ekstra puan için altınızdaki binaları yok edersiniz.
 
Her seviyenin sonunda deneyim kazanırsınız, bu da Godzilla'nın gücünü artırmanıza izin verir. Bu önemlidir, çünkü gelecekteki seviyeler daha fazla güç gerektirir. Seviye atladıkça özel beceriler ve daha iyi saldırılar öğrenebilirsiniz. İlk başta, ağzınızdan sadece yumruklar ve lazerler fırlatabilirsiniz, ancak ilerledikçe birçok başka numara öğrenirsiniz. Ayrıca sizi daha da güçlü kılmak için kaijus kazanmak için bir tür gacha slot makinesini kullanabilirsiniz.
 
GODZILLA DESTRUCTION, Godzilla'nızın büyümesini izlerken şehirleri yerle bir ettiğiniz eğlenceli bir oyundur.