Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
GeForce Now Çıkış Tarihi: 5 Şubat 2020 Geliştirici: Nvidia Dağıtıcı: Nvidia Tür: Servis
GeForce Now, halihazırda sahip olduğunuz bir oyunu yüksek donanıma gerek duymadan bulut üzerinden stream ederek oynamanıza olanak sağlayan bir video oyun streaming servisi.
 
GeForce Now ücretsiz ve Founders aboneliklerine sahip. Ücretsiz sürüm standart erişim ve 1 saatlik oturum uzunluğu sunuyor. 1 saatin ardından tekrar oyuna girebiliyorsunuz fakat hemen değil sırada beklemeniz gerekiyor.

Founders aboneliği ise aylık € 5.49 ve öncelikli erişim, genişletilmiş oturum uzunluğu, gerçek zamanlı ışın izleme desteği ve 90 gün ücretsiz deneme süresi içeriyor.
 
Gereksinimler:

- 15 Mbps internet bağlantısı (25 Mbps önerilir). Eğer kablosuz kullanılıyorsa 5GHz ağ.
- Windows 7 (64 bit) veya daha yeni bir işletim sistemi, 4GB sistem belleği, 2.0GHz çift çekirdekli X86 veya daha iyi bir CPU, DirectX 11 destekleyen bir GPU.
Oyunun Haberleri
GeForce NOW kütüphanesine 10 Yeni Oyun Geliyor! 20 Ocak Nvidia GeForce Now Hizmetine Kasım Ayında 50'den Fazla Oyun Geliyor 05 Kasım GeForce Now Hizmetine 19 Farklı Xbox Game Pass Oyunu Eklendi 27 Ağustos GeForce Now'a Haziran Ayı Sonlarında Eklenecek Oyunlar 18 Haziran GeForce NOW kütüphanesine 9 yeni oyun dahil oluyor! 28 Nisan Daha Fazla Haber