Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Goodgame Empire, birçok farklı bina inşa edebileceğiniz ve yüzlerce asker toplayabileceğiniz orta çağda kendi kalenizi oluşturduğunuz bir strateji ve yönetim oyunudur. Hedef: insanlarınızı dış saldırılardan korumak ve düşmanlarınızı ele geçirmek.
 
Goodgame Empire'da, krallığınızın büyümesine yardım edecek kendi sınırlarınız içerisinde inşa etmeniz gereken emrinize hazır birçok farklı binaya sahip olursunuz. Hatta, daha fazla kaynak ve asker toplayabilmek adına daha büyük ve önemli binaları yerleştirmek için sınırlarınızı genişletebilirsiniz.
 
Kendi krallığınızı düşman saldırılarına karşı savunmak çok önemli olmasına rağmen, Goodgame Empire, diğer insan kullanıcılara karşı saldırılar düzenlemeniz gereken bir oyundur. Bunu yapabilmek için, sadece kendiniz saldırabileceğiniz gibi diğer müttefik oyuncularla birlikte de saldırabilirsiniz.
 
Krallıklar arasında gerçekleşen bu savaş, diğer kullanıcıların kalelerini görebildiğiniz dünya haritası üzerinde olur ve AI tarafından kontrol edilen sığınaklara karşı askeri eylem gerçekleştirebilirsiniz. Goodgame Empire, kabilelerinizin yardımıyla üstesinden geleceğiniz bir çok heyecan verici durum ve yüzlerce farklı olay sunan bir sosyal strateji oyunudur. Ayrıca, grafikleri de çok iyidir.