Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Guardian Codex, Square-Enix tarafından geliştirilen ve Codex'in sanal dünyasını keşfederek Muhafızlara, akla gelebilecek hemen hemen her şekle girebilen korkunç yaratıklara karşı savaşabileceğiniz bir RPG'dir. Neyse ki, yalnız gitmek zorunda kalmayacaksınız.
 
Guardian Codex'te gardiyanlarla kendi başınıza savaşabilir veya çevrimiçi olarak en fazla üç oyuncuyla bir takım oluşturabilirsiniz. Bu şekilde güçlerinizi çoğaltabilir ve oyunun en zorlu mücadeleleriyle yüzleşebilirsiniz. Bununla birlikte, muzaffer olmayı bekliyorsanız iyi bir koordinasyona ihtiyacınız var.
 
Guardian Codex'teki savaş sistemi, sıra tabanlı RPG'ler için olağandır. Sıra size geldiğinde, her bir gardiyana karşı kullanmak istediğiniz saldırı türünü veya gücü seçersiniz. Karakterlerinizden bazıları ateş saldırılarında, diğerleri su saldırılarında veya ekibin geri kalanını iyileştirmede uzmanlaşmıştır. Anahtar, güçlerini nasıl birleştireceğini bilmek.
 
Guardian Codex, birçok farklı açıdan muhteşem bir RPG'dir. Square-Enix'in hemen hemen her oyunu gibi, olağanüstü grafikler ve üretim değerleri sunar. Oyunun savaş sistemi ayrıca JRPG hayranlarını memnun edecek geleneksel bir tada sahiptir.