Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Hellrider 3 Çıkış Tarihi: 10 Nisan 2020 Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcı: Açıklanmadı Tür: Yarış
Hellrider 3, destandaki önceki bölümlerinden farklı olarak, eğlenceli olduğu kadar şaşırtıcı bir anlatı deneyimi sunmak için geleneksel atari salonundan uzaklaşan bir 3D sürüş oyunudur.
 
Maceranın başında iki farklı karakter arasından seçim yapabiliyorsunuz. Motosikletler, iblisler ve felaketlerle dolu bir hikayeyi deneyimlemek için karakterinizle birlikte yolculuk yapacaksınız.
 
Hellrider 3'ün kontrol sistemi efsaneye sadık kalır - motosikletinizi döndürmek için ekranın her iki tarafına dokunun ve bisikletinizi teker teker döndürmek için her ikisine de aynı anda dokunun. Düşmanlarınıza ateş etmek, yolda cephane kapmak ve onlara yakın araba kullanmak kadar kolaydır. Benzer şekilde, ekrana tam doğru zamanda dokunarak bomba atabilirsiniz.
 
Hellrider 3'ün hikayesi günümüzde geçiyor ve her şey karakterinizin bir benzin istasyonuna gelmesiyle başlıyor. Durduktan sonra hazırlanın çünkü bazı şeytani bisikletçiler bisikletinizi çalacak ve benzin istasyonunun sahibinin yardımıyla onu kurtarmanız gerekecek. Ancak eğlence burada bitmiyor, aynı zamanda Demon King'i ve tüm soyunu yenmek zorundasınız.