Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Heroes Forge, bir grup kahraman oluşturabileceğiniz ve düzinelerce seviyede yüzlerce canavarla savaşabileceğiniz, sıra tabanlı dövüşe odaklanan bir RPG'dir.
 
Heroes Forge çok basit bir dövüş sistemine sahiptir. Her dalgada tek yapmanız gereken, her bir askerinizin saldırmasını istediğiniz düşmana karar vermektir. Alternatif olarak, savaşı otomatikleştirebilir ve oyunun yapay zekasının sizin için en iyi kararı vermesine izin verebilirsiniz. Elbette, sıranız geçtiğinde düşman ekibi size saldırır.
 
Heroes Forge seviyelerinin her birinde, normalde iki ila beş arasında, birkaç farklı canavarla savaşmak zorunda kalacağınız bir savaş vardır. Öyle ki, bazen patronlarla yüzleşmeniz gerekir. Patron savaşlarında yalnızca bir düşmanla yüzleşmeniz gerekse de, normal düşmanlardan çok daha fazla can puanına sahiplerdir.
 
Savaşlar arasında, yolda yağmaladığınız hazineleri kullanarak kahramanlarınızın seviyesini yükseltebilir ve onları onlarca farklı türde silah ve zırhla donatabilirsiniz. Sadece bu değil, aynı zamanda onları seviyelendirmek ve daha güçlü bir karakter yapmak için kahramanlarınızı birleştirebilirsiniz.
 
Heroes Forge, harika grafiklere ve kilidini açmak için çok çeşitli kahramanlara sahip eğlenceli bir RPG'dir. Klasik bir hikaye modunun yanı sıra, bu oyun aynı zamanda kimin üstün takıma sahip olduğunu görmek için dünyanın her yerinden diğer oyunculara karşı kafa kafaya gidebileceğiniz bir PvP moduna da sahiptir.