Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Island King, Piggy Go gibi diğer oyunlara benzeyen sıradan bir oyundur. Bu durumda, göreviniz bir kabileden bir kızın komşu bir kabile tarafından kaçırıldıktan sonra ailesine geri dönmesine yardımcı olmaktır.
 
Island King'deki oynanış basit. Kurtarma için ihtiyacınız olan parayı, savunma için silahları ve kendi evinizi yeniden inşa etmek için gerekli malzemeleri kazanmak için bir çark çevirmek zorundasınız. Bu tekerlek bir sonraki hamlenin ne olacağına da karar verecek. Şanslı olabilirsiniz ve altın alabilirsiniz, ama komşu kabileyi korkutmak için bir saldırı da yapmak zorunda kalabilirsiniz. Aynı şekilde, komşu adalardan hangisinde hazine olduğunu, ailenizde veya başka bir şey olduğunu tahmin etmeniz gereken anlar olacak. Adalar arasındaki farklılıklara çok dikkat etmeniz ve doğru olanı seçmeniz gerekecek. Aksi takdirde, kaynaklarınızı yanlış yere yatırıyor olacaksınız.
 
Orijinal ve dinamik bir oynanış ve bazı eğlenceli ve iyi yapılandırılmış karakterlerle Island King inanılmaz eğlenceli bir oyun deneyimi sunuyor. Size komşu adaları keşfetme, kendi evinizi geliştirme ve tekerleğin ne yapması gerektiğine bağlı olarak her türlü farklı aktiviteyi gerçekleştirme fırsatı verir.