Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Bulmaca severler şanslılar çünkü Jigsaw Puzzles'da Android uygulamaları dünyasının gelmiş geçmiş en büyük ve çeşitli bulmaca koleksiyonunu bulacaklar.
 
Sezgisel menülerinin zekice tasarımı sayesinde, Jigsaw Puzzles'ı kullanmak şaşırtıcı derecede kolaydır, hangi bulmacayı çözmek istediğinizi, yapbozunuzun kaç parçadan oluşmasını istediğinizi seçin ve Başla butonuna dokunun. Parçalar karıştırıldıktan sonra tek yapmanız gereken parçaları panoya yerleştirmek için ekranın alt kısmından panoya sürüklemektir.
 
Jigsaw Puzzles'ın en ilginç özelliklerinden biri, iş bulmaca oluşturmaya gelince sunduğu çok sayıda özelleştirme seçeneğidir; bu, her oyuncunun aradığı deneyime göre zorluk seviyesini mükemmel şekilde ayarlamanıza olanak tanır. Ayrıca, her gün yeni bir bulmacanın eklenmesi, bu eğlenceli oyunun tekrar değerini büyük ölçüde artırır.
 
Jigsaw Puzzles'da yer alan bütün bulmacalar görüntülerin temasına göre düzenlenmiştir ve çok sayıda yapboz tamamen ücretsiz yapılabilirken bazılarını yapabilmeniz için bir reklam izlemeli ya da az miktarda ödeme yapmalısınız.