Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Ödüllü Kingdom serisinde oyuncular krallığını sıfırdan kurmaya çalışan hükümdar rolünü üstleniyordu. Dünyanın dört bir yanından yüz binlerce oyuncu keşfe çıkıp sadık yurttaşlar topluyor ve bitmek bilmeyen Haris tehdidine karşı her gece topraklarını savunuyordu. Üstelik tüm bunları tek başına yapmak zorundalardı, zira Kingdom'da hiçbir şey uzun sürmez, ta ki bu oyuna dek...

Meşhur serinin yeni oyunu Kingdom Two Crowns, zorlu mikro strateji deneyimi üzerine kuruludur. Yepyeni hikaye modunda hükümdarların, Harisleri tamamen mağlup etmenin yolunu bulana dek krallığını ayakta tutması gerekiyor. Yeni birlik türleri için asker toplayıp ileri teknolojiler geliştirerek savunmanızı güçlendirin. Derinlerde saklı sırları açığa çıkarmak ve farklı binek hayvanları bulmak için yeni topraklarda keşfe çıkın. Hikâyede ilerlerken krallığınızı baştan sona yeniden ziyaret edip canlandırın.

Krallığınıza tek başınıza hükmetmek zorunda değilsiniz! Tamamen Kingdom Two Crowns'a özgü yeni iki kişilik oyun deneyimi sayesinde hükümdarlar artık klasik tek kişilik deneyimi seçmek yerine bir arkadaşının yardımını isteyebiliyor. Bu sayede oyunu arkadaşınızla birlikte yerel ağ üzerinden veya çevrimiçi şekilde oynayabilir ve iki kişilik modda istediğiniz anda giriş-çıkış yapabilirsiniz.

İster ilk kez hüküm sürüyor isterse serinin eski takipçilerinden olun; zorlu bir mücadele arıyorsanız doğru yerdesiniz. Ey şanlı hükümdarlar, cesaret sizinle olsun! Nihayetinde, bir hükümdarın nesi var, iki hükümdarın sesi var!

Güncellemelerle Gelen Yeni Topraklar

Kingdom Two Crowns, sürüm sonrası gelen güncellemelerle sizi dünyanın dört bir yanındaki egzotik topraklarda mücadeleye çağırıyor. Sürümün 1. gününde oyuncular feodal Japonya’nın manzaralarından, mimarisinden ve kültüründen ilham alan topraklarda yolculuğa çıkabilir. Ulu Şogun veya Onna-bugeisha rolüne soyunun, ninjaların desteğini alın, mitolojik Kirin’in üstünde mücadeleye katılarak askerlerinize önderlik edin ve balta girmemiş bambu ormanlarında saklanan Harisle yüzleşirken yeni stratejiler geliştirin.

Kingdom Two Crowns’ta keşif, araştırma ve strateji heyecanını canlı tutmaya kararlıyız. Bunun için her biri farklı tarz ve özelliklere sahip temalı toprakları oyuna dahil etmeye devam edeceğiz. Bu topraklar gözünüze hoş gelmekle kalmayacak aynı zamanda yeni hükümdarlık stratejileri geliştirmenizi sağlayacak.

Önemli Özellikler:

YEPYENİ HİKAYE MODU: Kingdom'ı başarıya ulaştıran klasik mikro stratejinin üzerine kurulu bu oyunda çok aşamalı hikâye modu bulunuyor. Böylece hükümdarlar, Harislerin saldırısını sonsuza dek durdurmak için uzun ömürlü krallıklar kurabiliyor.

HEPSİNE HÜKMEDECEK İKİ HÜKÜMDAR: Krallık kurma mücadelesini tek başınıza vermek zorunda değilsiniz! İstediğiniz anda girip çıkabileceğiniz ve yerel ağ üzerinden ya da çevrimiçi şekilde oynayabileceğiniz iki kişilik modda arkadaşınızla strateji kurarak krallığı birlikte savunun.

YENİ ÖZELLİKLER, YENİ STRATEJİLER: Teknoloji yükseltmelerinden birlik türlerine, sırlardan düşmanlara kadar birçok yeni özellik getirildi. Artık, krallıklarının büyüdüğünü görmek isteyen hükümdarlar akıllıca plan yapmalı.
Oyunun Haberleri
Kingdom Two Crowns 11 Aralık'ta PS4, Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak 12 Kasım Daha Fazla Haber