Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Knights of Pen and Paper 2, klasik masaüstü RPG'lerini parodize eden bir RPG'dir. Destanın ilk bölümünde olduğu gibi, oyun ustasının sunduğu sürekli zorluklarla yüzleşmek için size katılan bir oyuncu grubunu kontrol edebilirsiniz.
 
Oyuncularınızı oluşturma söz konusu olduğunda, kişinin arka planını, oynayacağı karakterin ırkını ve sınıfı seçebilirsiniz. Başlangıçta iki oyuncu için sadece iki sandalyeniz vardır, ancak oynadıkça ve görevleri tamamladıkça, yeni koltukların kilidini açabilir ve yeni oyuncuları çekebilirsiniz.
 
Knights of Pen and Paper 2 'deki savaş sistemi dönüş tabanlıdır. İlk önce her karakterle kullanabileceğiniz saldırı türünü veya yeteneğini seçmeniz gerekir, ardından düşmanlarınız da aynısını yapar. Ne kadar çok oyuncunuz olursa, o kadar çok taktiksel olasılığınız olur. Karakterler arasında güçlü sinerjiler bile oluşturabilirsiniz.
 
Knights of Pen and Paper 2 büyüleyici pikselli grafiklere de sahip gerçekten eğlenceli bir RPG'dir. Oyun, tonlarca göz kırpma ve referanslara sahip olduğu için klasik masaüstü RPG hayranları için özellikle keyifli olduğunu kanıtlamalıdır.