Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar

5 kişi bu oyunu takip ediyor.
LEGO oyunu LEGO: Dimensions'ta DC Comics, The Lord of the Rings, The Lego Movie, The Wizard of Oz, Lego Ninjago ve Back to the Future'dan karakterler yer alacak. Satın alacağınız karakter figürlerini tıpkı Skylanders'ta olduğu gibi bir cihaz aracılığıyla oyuna aktarabileceksiniz. LEGO: Dimension'un geliştiriciliğini üstlenen TT Games'in kurucusu Jon Burton, oyunu şu sözlerle tanımlıyor: "Oyun dünyasında ilk defa oyuncular hiçbir sınırlama olmadan gerçek hayatta ve sanal hayatta oynayabilecekler. The Lord of the Rings'den Gollum, New Ninjago Şehri'nde Lego DeLorean Zaman Makinası'nı kullandığını düşünün."

Yapımcı ekip LEGO: Dimensions'ın dünyasını sürekli yayınlayacağı ek paketlerle zenginleştireceğini belirtiyor. Planlana göre oyun çıktıktan sonra 2016 yılına sarkacak şekilde belirli aralıklarla oyuna yeni içerikler gelecek.
Oyunun Diğer Videoları

LEGO: Dimensions-Hikaye Videosu LEGO: Dimensions'da tüm dünyalar birbirine girecek.

LEGO: Dimensions-Duyuru Videosu Warner Bros. yeni LEGO oyununu duyurdu. 
Daha Fazla oyunun diğer videoları
Oyunun Ekran Görüntüleri 7 adet
Oyunun Haberleri
Warner Bros.'un Lego Dimensions İçin Üç Yıllık Planı Var 26 Eylül LEGO: Dimensions'ın Portal Bölümlerinden Yeni Detaylar 02 Eylül LEGO: Dimensions'ın Hikaye Videosunda Tüm Evrenler Birbirine Giriyor 30 Temmuz Lego Dimensions Portal 2 Seti Detayları Ortaya Çıktı 18 Haziran Minecraft Tarzı Bir LEGO Oyunu mu Geliştiriliyor? 28 Mayıs Daha Fazla Haber