Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Lensa Çıkış Tarihi: 28 Ocak 2021 Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcı: Açıklanmadı Tür: Yazılım
Lensa, fotoğraflarınızı çeşitli seçeneklerle kolayca düzenlemenizi sağlayan bir araçtır. Herhangi bir görüntüyü düzenleyebilseniz bile, araç özçekimlerinizin parlamasını sağlamak için özel olarak tasarlanmıştır.
 
Lensa ile, istediğiniz herhangi bir parametreyi değiştirmenize yardımcı olan çok çeşitli efektlere ve ayarlara sahipsiniz. Örneğin, uygulamada bulunan sezgisel düzenleyiciden yüzünüzün ana hatlarını iyileştirebilir, kusurları kapatabilir, gözlerinizin parlaklığını artırabilir ve her özellikten daha fazlasını elde edebilirsiniz.
 
Lensa ile ilgili bir başka harika şey de fotoğraflarınıza arka planlar ekleyebilmenizdir. Galerinize kaydedebileceğiniz veya beğendiğiniz kişilerle paylaşabileceğiniz dikkat çekici montajlar oluşturabilirsiniz. Dahası, düzenleme işleminin otomatik olduğunu ve bunun zaman veya çaba harcamadan herhangi bir görüntüyü değiştirmenize yardımcı olduğunu aklınızda bulundurmanız gerekir.
 
Bir fotoğrafın boyutlarında ayarlamalar yapmak istiyorsanız, Lensa ayrıca fotoğrafları kırpmak için gereken araçlara da sahiptir. Genel olarak, özçekimlerinizi tek bir yerde mükemmelleştirmek için filtreler, arka planlar ve çeşitli seçenekler içeren bu uygulamalardan birine bakıyorsunuz. Görüntüleri düzenleyerek yaratıcılığınızı ve tarzınızı ortaya çıkararak, aileniz, arkadaşlarınız ve diğer herkes sonuçlara bayılacak.